Astare dhe Aditiv MURODUR

SKU: N/A

Astar forcues trasparent për sipërfaqe të jashtme që përdoret përpara lyerjes me bojë. Unifikon aftësinë thithëse të sipërfaqes dhe përmirson lidhjen e sipërfaqes së murit me bojën dhe hollohet me neft.

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

50-100%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

Transparente

Art.

6010

Kg.

0.75

4

10

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.