Astare dhe Aditiv GRAFCONTACT

SKU: N/A

Astar mbushës dhe uniformues për muret përpara lyerjes me grafiato, me baze rrëshira sintetike dhe mbushës. Produkt i cili mund të përdoret në të gjitha llojet e sipërfaqeve dhe dhe hollohet me ujë.

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

10-30%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E Kuqe

Art.

6021

Kg.

5

20

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.