Home Pyetje

NE JEMI KËTU PËR JUPyetje të shpeshta

Kam probleme me mykun ne shtepi kryesisht në guzhin dhe në dhomën e gjumit,cfar duhet të bëjë për ta eleminuar?

Për ti dhënë zgjidhje të sigurt këtij problemi shumë të përhapur më parë duhet të dimë shkaqet .

Për cilat mund të përmëndim disa  si më poshtë

  • Mure të jashtme që janë të ftohtë dhe kollonat e betonit
  • Lagështira që vjen nga themelet
  • Mungesa e ajërimit të ambientit

Për të zgjidhur përfundimisht problemin duhet të zgjidhni produktet specifike që mund të eliminojnë algat dhe mykun. Nuk i jep zgjidhje problemit pastrami me kandexhine,apo lyerja me bojë cdo 6 muaj.

Për këtë ne mund tju sygjerojmë bojën ANTICONDENSA e cila është efikase dhe e studjuar për ambientet me lagështirë.Në strukturën e sajë ka ka përzjerje sfera xhami të cilat i japin bojës një atësi termoizoluese. Aplikimi i saj bën të mundur rezistencën ndaj mykut për 4-5 vjet. Për të pasur një rezultat të mirë duhen dhënë dy duar me ANTICONDENSA.

Per te lyer muret e brendshem eshte me mire perdorimi hidromatit qe kushton dhe me pak apo i bojes lavabile?

Hidromati është shumë i lirë, por ai mbulon pak dhe të shkërmoqet dhe në një të ardhme përpara se ta rilyesh duhet ta pastrosh murin me letër zmeril. Mund të përdoret për ambiente pak të rëndësishme si kantina garazhe, etj. Boja lavabile (plastike ose akrelike) eshte shumë e mirë për sipërfaqe të brendëshme pasi mbulon mirë jep një sipërfaqe më uniforme dhe ka rezistencë në kohë. Gjithashtu kur bëhet pisë mund të pastrohet pa i ndryshuar ngjyra.

Pershendetje, cila eshte arsyeja qe une duhet te zgjedh bojerat Doalpaint?

Doalpaint ofron produktet e saj me nje standarti te larte Europian te prodhuara me teknologji Italiane. Eshte kompania ideale ku ti paguan pak krahasuar me cilesine e larte qe merr.

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/Foto-me-pyetje.jpg
https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/Webp.net-resizeimage.jpg
- Pershendetje, kam nje servis makinash. Perse duhet te lyej me boja epokside dyshemene e jo me pllaka apo me material tjeter?

Fjala e fundit e trajtimit te dyshemeve eshte Rezina Epokside. Rrit prestigjin tuaj si biznes duke ju transformuar imazhin. Gjithashtu ju krijon mundesine per nje mirembajtje sa me te lehte te dyshemese duke rritur nivelin e higjenes dhe sigurise per te mos patur vajra apo solucione te tjera ne dysheme.

Pershendetje, kam lageshtire ne mure, si te aplikoj bojen?

Pershendetje, fillimisht duhet saktesuar nga ku vjen lageshtia per ta eleminuar duke trajtuar siperfaqen sipas nevojes. Nese muri I lagur ka krijuar myk, pasi te jete thare mire behet pastrimi I mykut me Risana. Astaroset muri dhe me pas bojes se perzgjedhur nga ju I shtohet aditivi Antimufano per te rritur sigurine qe myku te mos krijohet perser duke I dhene zgjidhje perfundimtare problemit tuaj.

Pershendetje, cila eshte menyra me e mire e aplikimit te bojerave plastike?

Cdo produkt Doalpaint shoqerohet me skeden teknike ku permban edhe menyren e perdorimit. Lyerja me boje nuk do te thote vetem ndryshim visual I siperfaqes se murit por ka te beje me nje proces trajtimi te murit per ti dhene nje jetegjatesi dhe aparence.Cdo siperfaqe qe do trajtohet me boje ka nevoje qe fillimisht ti behet vleresimi per nevojat e riparimit dhe pas kesaj duhet shoqeruar me perdorimin e astarit ne menyre qe kur te aplikohet boja te kemi nje uniformitet sa me te larte.

Pershendetje, cila eshte menyra qe rekomandohet per aplikmin e rezinave?

Per trajtmin e siperfaqeve me rezine eshte e nevojshme qe specialisti I aplikimit te beje vleresimet e nevojeshme per te percaktuar hapat qe duhen ndjekur. Vleresohet gjendja e siperfaqes qe do te trajtohet deri te niveli I lageshtise ne menyre qe siperfaqia te kthehet ne kushtet e nevojshme per aplikimin e Rezines Epokside duke ndjekur te gjithe etapat e nevojshme per ti dhene klientit performancen e kerkuar.

Pershendetje, kam per te izoluar nje pishine, cilat produkte rekomandoni dhe cilen metode aplikimi?

Pishina eshte nje nga kendet me relaksuese te shtepise. Si e tille duhet te permbushe qe gjithe kushtet qe te mos ju kthehet ne nje shqetesim. Lageshtira eshte nje nga shqetesimet qe mund te krijoje. Hidrostopi eshte produkti ideal per ti dhene zgjidhje ketij problemi duke e bllokuar njehere e mire lageshtine.

Pershendetje , kam deshire te realizoj punime cilesore ne vilen time. Cilat produkte do me rekomandonit per Fasaden jashte e cilat per brenda? Po ne garazh?

Per te arritur nje performance te larte te fasades se viles tuaj Splendisole do ti jepte nje super mbrojtje dhe rrezatimin e kerkuar. Ne ambjentet e brendeshme mund te realizohet nje kombinim bojerave superplastike me bojerat decorative me nje larmishmeri dizajnesh dhe ngjyrash per te ndjere ngrohtesine e vertete te shtepise. Hera tjeter qe do te perserisni lyerjen ne vilen tuaj do te jete kur do te doni te ndryshoni ngjyre apo model sepse produktet Doalpaint do te jene gjithmone ne super performance.

Pershendetje, doja t'ju pyes perse perdoret diluent tek bojerat?

Diluenti ne bojerat me baze solvent eshte produkti qe ben hollimin e bojes duke I dhene mundesi te nje shtrimi sa me te mire duke realizuar pune perfekte.

Pershendetje, kam per te lyer disa kangjella. Cilin produkt me propozoni dhe si mund te zgjedh ngjyren qe dua?

Metalox eshte nje super produkt per trajtimin e kangjellave metalike. Jep nje efekt metalik dekorativ duke sjelle retrospektiven ne nje forme mjaft moderne. Ne dyqanet Doalpaint do te gjeni kataloget e Metalox dhe e gjithe produkteve me larmishemerine e ngjyrave ku me patjeter do te gjeni edhe ate cfar kerkoni.

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-07-17-1.jpg
https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-07-17.jpg
Pershendetje, sa eshte koha e tharjes e bojes se metalit?

Ne varesi te punes qe do te realizoni do tju rekomandohet edhe produkti qe ju nevoitet. Gjithsecili produkt ka karakteristikat e veta qofte ne kohen tharjeje, qofte ne karakteristika fizike dhe kimike te kerkuara. Ka bojera metali me tharje te shpejte me suer performance, por ka edhe tipologji te tjera ku tharja totale mund te zgjase shume pasi behet fjale per procese kimike qe ndodhin ne brendesi te bojes dhe procese lidhese midis bojes dhe metalit.

E sigurt eshte qe kerkesa e gjithesicil realizohet.

Pershendetje, sa eshte koha e tharjes e bojes se murit?Produktet per trajtiin e murit kane nje kohe tharje siperfaqesore rreth 40 minuta dhe totale rreth dy ore. Gjithsesi kjo eshte nje perllogaritje ne kushte optimale temperature dhe lageshti ajri.

Pershendetje, cfare konfeksionesh tregetohen bojerat plastike? po te metalit?

Per te ruajtut nje korrektesi ndaj klienti ne perdorim si njesi matese litrin per pjesen masive te produkteve tona, ndersa per kerkesa te vecanta i pergjigjemi klientit sipas kerkeses. Gjithsesi eshte ruajtur mjaf mire standarti i ambalazhimit sipas kerkesave qe permban tregu.

Pershendetje, perse duhet te perdor bojerat e metalit Doalpaint? Kush eshte avantazhi juaj?

Doalpaint eshte nje nga prodhuesi e games me te gjere te bojerave per metale duke I dhene rendesine e duhur trajtimit te metalit. Ne nuk e shohim procesin e lyerjes se metalit vetem si ndryshim aparence sepse nuk mund te jete I tille. Cdo tipologji metali apo menyra dhe funksioni qe do te kete ky metal kerkon nje trajtim specifik ne menyre qe te perllogaritet mbrojtja sa me e mire. Bojerat Doalpaint shoqerohen gjithmone me asistence teknike duke I dhene klientit sigurine e nevojshme per investimin qe ben.

Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.