... del bukur!

... DEL BUKURBOJËRA
MURI

... DEL BUKURBOJËRA
DEKORATIVE

... DEL BUKURBOJËRA HEKURI
& DYSHEME

... DEL BUKURBOJËRA
DRURI

... DEL BUKURASTARE
DHE ADITIV

ZGJIDHJA JUAJProduktet tona

DoalPaintRreth nesh

Kompania DOALPAINT sh.p.k me seli në Elbasan operon në tregun shqiptar që prej vitit 2007. Doalpaint SHPK është e specializuar në prodhimin e bojërave të murit, dekorative, mobiljeve, hekurit, epokside si dhe në prodhimin e produkteve specifike për zgjidhjen e problematikave dhe kërkesave të ndryshme të klientëve.

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/05/yh78jyhl5417d32bb1f9f_1000_0_S_60.jpg

Kontakt

Adresa
Zona industriale,3001
Elbasan ,Shqipëri

Telefon
+355 682017432
+355 684046436

Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.