Bojera Muri ECO QUARZO

SKU: N/A

Bojë me bazë lidhës akrelik, titan  mbushës dhe rërë kuarci e lehte  ne përdorim dhe aftësi të vogël thithje të ujit, rezistente nga luhatjet e temperaturës, rrezeve UV  dhe miediseve agresiv, e papërshkushme nga uji dhe izoluese me karakteristika të paqëndryshushme për një kohë të gjatë.

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

10-25%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E Bardhe

Art.

6007

Litra

3

10

14

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.