Bojera Muri EXTRA

SKU: N/A

Është një bojë idrorepellente me bazë rrëshirash ujore dhe përbërës të zgjedhur, per lyerjen e të gjitha llojeve të sipërfaqeve: suva, gips dru hekur, paraprakishtë të trajtuara me astaret përkatës te cilët i japin kësaj boje karakterisika te tilla si: Një pikë shumë të lartë bardhësie, mbulim dhe shtirirje mjaftë të mirë.

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

10-25%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E BardheW0

E MesmeW1

Art.

6005

Litra

0.75

3

10

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.