Bojera Muri SPLENDISOLE

SKU: N/A

Bojë uji me bazë lidhës special akrelik   me bardhësi dhe mbulim shumë të lartë. Pamje satinato, e lehtë në përdorim. Rezistente nga larjet dhe agjentët atmosferik. Përdoret në të gjitha llojet e sipërfaqeve më parë të trajtuara me astarin përkatës. Produkt i certfikuar per rezistence te larte per  siperfaqe të brendshme dhe të jashteme.

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

5-15%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
14m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E BardheW0

E MesmeW0

NeutroTR

Art.

6008

Litra

0.75

3

10

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.