Bojera Muri MASTER MONOMANO

SKU: N/A

Bojë uji me bazë lidhës sintetik  me bardhësi dhe mbulim shumë të lartë, e lehtë në përdorim. rezistente nga larjet dhe agjentët atmosferik. Përdoret në të gjitha llojet e sipërfaqeve më parë të trajtuara me astarin përkatës. Përdoret për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme.

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

10-20%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E BardheW0

Art.

6006M

Litra

0.75

3

10

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.