Bojera Muri CASABIANCA

SKU: N/A

Bojë  me bazë rrëshirash ujore, pigmente mbulues, lëndë mbushës e cila lejon frymëmarrjen e mureve. Përdoret për lyerjen e sipërfaqeve të ndryshme të mureve si suva gips etj. Ka nje mbulim dhe shtrirje mjaft të mirë përdoret e bardhë dhe me ngjyra të lehta.

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

10-25%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E BardheW0

Art.

6002

Litra

0.75

3

10

14

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.