Bojera Muri TEMPERA

SKU: N/A

Bojë me bazë rrëshirash ujore, pigmente mbulues e filler. Përdoret për lyerjen e guzhinave, banjave tavaneve, në pergjithesi kapanoneve, magazinave, bodrumeve, garazheve. Ka nje mbulim mjaft të mirë, rezistencë anti bakteriologjike dhe lejon frymemarjen e murit.

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

10-25%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E BardheW0

Art.

6000

Litra

0.75

3

10

14

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.