Bojera Muri LUX

SKU: N/A

Bojë uji me bazë lidhës special akrelik superlavabile   me bardhësi dhe mbulim shumë të lartë me shkëlqim e lehtë në përdorim. rezistente nga larjet dhe agjentët atmosferik. Përdoret në të gjitha llojet e sipërfaqeve, e këshillueshme për ambiente si klinika spitale dhe kudo ku kerkohet shkalle e lartë higjenike.

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

5-10%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
14m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E Bardhe

Art.

6054

Litra

0.75

3

10

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.