Bojera Muri DOALTEK

SKU: N/A

Bojë uji me bazë lidhës special akrelik me mbulim shumë të lartë, aspekt satinato, e lehtë në përdorim. Rezistente nga larjet dhe  agjentët atmosferik. Përdoret në industrinë e prodhimit të tjegullave të betonit.

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

10-25%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

Me Ngjyra

Art.

8009

Litra

0.75

3

9

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.