Bojera Muri MUROPLAST

SKU: N/A

Bojë plastike me bazë rrëshirash ujore, pigmente mbulues, lëndë e mbushës të zgjedhur. Përdoret për lyerjen e sipërfaqeve të ndryshme të mureve si suva gips etj,. Ka nje mbulim dhe shtrirje mjaft të mirë përdoret e bardhë dhe me ngjyra, nuk fshihet.

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

10-25%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E BardheW0

Art.

6004

Litra

0.75

3

10

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.