Astare dhe Aditiv MUROFIX

SKU: N/A

Astar forcues për sipërfaqet e brendëshme dhe të jashtëme që përdoret përpara lyerjes me bojë. Unifikon aftësinë thithëse të sipërfaqes dhe përmirson lidhjen e sipërfaqes së murit me bojën. Hollohet me ujë

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

300%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

Transparente

Art.

6011

Kg.

0.75

3

9

14

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.