Astare dhe Aditiv BETON KONTAKT

SKU: N/A

Betonkontakt është një përzierje materialesh sintetik me bazë uji dhe me një rezistencë të lartë alkaline, rërë kuarci dhe mbushës të zgjedhur. Produkti mbas aplikimit rrit aftësinë lidhëse të llacit me betonin dhe hollohet me ujë.

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

10-30%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E Kuqe

Art.

6020

Kg.

5

20

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.