Bojera Muri ANTICONDENSA

SKU: N/A

Bojë uji antimyk antikondensimit me lidhës sintetik me bazë ujore. dhe mikrosfera speciale termoizoluese.  Ky formulim e bënë këtë produkt të volitshëm për ambiente me proble- me lagështie dhe myku si banja guz- hina etj. Aftësia termoizolante që ka produkti e bën të përdorshëm për muret perimetral të cilët kanë lagështi dhe luhatje temperature.

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

10-25%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

Me Ngjyra

Art.

6016

Litra

3

10

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.