Bojera Muri GUAINA

SKU: N/A

Bojë elastike me bazë uji e përshatshme për të mbrojtur sipërfaqet horizontale si taraca, ballkone etj. Është rezistente ndaj shiut dhe ndotësve atmosferik, rezistente dhe nga luhatjet e temperaturave.

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

5-10%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E Bardhe

E Kuqe

Gri

Art.

6015

Litra

3

9

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.