Hekuri dhe Dysheme EPOSOL

SKU: N/A

Boje epokside me  dy perberes per dysheme, hekur etj. Lyhet me rrul ose me spruco. Perdoret trasparente dhe me ngjyra, ne siperfaqe te cilat duhet te jene te pastra nga pluhuri dhe papastertit e tjera. Kryesisht për magazina, garazhe punishte etj.

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E Bardhe

Art.

906

Litra

5/2.5

10/5

20/10

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.