Hekuri dhe Dysheme SINTOFAST

SKU: N/A

Finiture me baze rreshirash poliuretanike alifatike per lyerje industriale te hekurit duke e katlaizuar 20% katalit (CTE 305 dhe CTE 307).Rezistente ndaj agjenteve atmosferik dhe rrezeve UV

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m²

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
40-60 minuta

Ngjyra.

Transparente

Me ngjyra

Art.

718/719/720

Litra

4

5

20

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.