Hekuri dhe Dysheme ANTIRUST 702

SKU: N/A

Antiruxho me bazë vajore dhe pigmente oksid hekuri, që sigurojnë një  lidhje  të mirë ndaj gjithe siperfaqes  se metalit te lyer dhe rezistence te  gjate ndaj kohes. Me tharje të shpejtë. E këshillushme për punime industriale .

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

Gri

Art.

702

Kg.

5

10.25

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.