Hekuri dhe Dysheme PAVISINT

SKU: N/A

Boje me baze epokside me dy  perberes, autonivelante e cila perdoret per dyshemete industriale me rezistenc te larte kunde pluhurit dhe kimikateve. Sherbehet me ngjyra te ndryshme.

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E Bardhe

Art.

905

Litra

1

20

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.