Astare dhe Aditiv FONDART

SKU: N/A

Astar akrilik universal me uje perdoret si astar per bojera dekorative. mund te perdoret edhe si astar mbulues per bojerat plastike ose akrilike kur kerkohet mbulim i mire boje per lyerje te jashteme ose te brendeshme. hollohet me ujë

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

15-30%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E Bardhe

Art.

7000

Litra

3

10

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.