Bojera Druri FINISH

SKU: N/A

Bojë me bazë vajore për lyerjen e  drurit dhe të hekurit si dorë përfundimtare, me shkëlqim, rezistente nga agjentët atmosferike, hidrorezistente dhe ruajtëse e mire e sipërfaqes.

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m² / L

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

Transparente

Me Ngjyra

Art.

509

Litra

0.75

3.75

20

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.