Hekuri dhe Dysheme PAVIMENT FINISH

SKU: N/A

Llak akrelik per siperfaqe betoni vertikale dhe horizontale me nje performance mjaft te mire per ruajtjen e shtresave te betonit nga agjentet atmosferik dhe rrezet UV. Perdoret per ambiente te jashteme dhe te brendeshme.

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m²

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

Transparent

Art.

534

Litra

4

20

200

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.