Bojera Dekorative MICROCEM

SKU: N/A

MICROCEM është një shtresë mikroçimento për mure horizontale dhe vertikale, alternative për parket dhe pllaka.

MICROCEM është një sistem dekorativ për sipërfaqet horizontale dhe vertikale me të cilat është e mundur të krijohen dysheme të vazhdueshme, dmth. Pa ndërprerje në muret vertikale ose në dysheme, me një efekt të këndshëm të re

Description

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

0%

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
7-10m²

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E Bardhe

Art.

-

Kg

10+2

20+4

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.