Hekuri dhe Dysheme ANTIRUST 502

SKU: N/A

Antiruxho me bazë vajore dhe pigmente oksid hekuri, që sigurojnë një lidhje të mirë ndaj gjithe siperfaqes se metalit te lyer dhe rezistence te gjate ndaj kohes.

Përshkrim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-3.png

Hollim

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25.png

Mbulimi
10-12m²

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-1.png

Metoda e aplikimit
Furça, rul

https://doalpaint.com/wp-content/uploads/2020/07/2020-05-25-2.png

Tharja
1-2 orë

Ngjyra.

E bardhe

Me ngjyra

Art.

502

Litra

0.75

3.75

    Zhvilluar nga Evolve Web Studio – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Doal Paint.