Protect

protect

Mbrojtës antimol druri me bazë vajore për lyerje në ambiente të brendëshme ose të jashtme  me ngjyrë ose transparent.

  • 10-12
Transparente Me Ngjyra
Art. 903
Litra 0.75 3.75 20

Finish

finish

Bojë me bazë vajore për lyerjen e  drurit dhe të hekurit si dorë përfundimtare, me shkëlqim, rezistente nga agjentët atmosferike, hidrorezistente dhe ruajtëse e mire e sipërfaqes.

  • 10-12
Transparente Me Ngjyra
Art. 509
Litra 0.75 3.75 20
Te dhena teknike

Astar Druri

profesional_metalike

Astar poliuretan transparent me dy përbërës për lyerjen e drurit. Me shtrim, mbushje dhe tripsje të mirë.

  • 10-12
Transparente
Art. 324/325ose307
Kg. 4/2 10/5 20/10
Te dhena teknike

Llak Mat

profesional_metalike

Llak poliuretan transparent mat 15/30/45 Gloss me dy përbërës për lyerjen e drurit, me shtrim, mbushje dhe qëndrushmëri nga gërvishtjet. Mat, gjysem mat.

  • 10-12
Transparente
Art. 301ose306/307
Litra 4/2 10/5 20/10
Te dhena teknike

Llak Lucido

profesional_metalike

 Llak poliuretan transparent  me dy përbërës për lyerjen e drurit, me shtrim, mbushje dhe qëndrushmëri nga gërvishtjet. Me shkëlqim.

  • 10-12
Transparente
Art. 360/305
Litra 4/2 10/5 20/10
Te dhena teknike

Astar i Bardhe

profesional_metalike

 Astar poliuretan i bardhë me dy  përbërës për lyerjen e drurit,me  shtrim, mbushje dhe tripsje të mirë.

  • 10-12
E Bardhe
Art. 803/304
Litra 4/2 10/5 20/10
Te dhena teknike

Llak i Bardhe

profesional_metalike

 Llak poliuretan i bardh satinato  me dy përbërës për lyerjen e drurit. Me shtrim, mbushje dhe qëndrushmëri nga gërvishtjet.

  • 10-12
E Bardhe
Art. 811/307
Litra 4/2 10/5 20
Te dhena teknike

Llak Super Lucido

profesional_metalike

 Llak poliuretan super lucido me dy përbërës për lyerjen e drurit, me shtrim, mbushje dhe qëndrushmëri nga gërvishtjet.

  • 10-12
Transparente
Art. 360/305
Kg. 4/4 10/10 20/20
Te dhena teknike