Beton Kontakt

betonkontakt

Betonkontakt është një përzierje materialesh sintetik me bazë uji dhe me një rezistencë të lartë alkaline, rërë kuarci dhe mbushës të zgjedhur. Produkti mbas aplikimit rrit aftësinë lidhëse të llacit me betonin dhe hollohet me ujë.

 • 10-12
 • 10-30
E Kuqe
Art. 6020
Kg. 5 20
Te dhena teknike

Astar Grafiato

astar_grafiato

Astar mbushës dhe uniformues për muret përpara lyerjes me grafiato, me baze rrëshira sintetike dhe mbushës. Produkt i cili mund të përdoret në të gjitha llojet e sipërfaqeve dhe dhe hollohet me ujë.

 • 10-12
 • 10-30
E Bardhe
Art. 6021
Kg. 5 20
Te dhena teknike

Fixocril

fixocryl

Astar forcues për sipërfaqet e brendëshme që përdoret përpara lyerjes me bojë. Unifikon aftësinë thithëse të sipërfaqes dhe përmirëson lidhjen e sipërfaqes së murit me bojën dhe hollohet me ujë.

 • 10-12
 • 100-200
Transparente
Art. 8000
Litra 0.75 3 9 14
Te dhena teknike

Murodur

profesional_metalike

Astar forcues trasparent për sipërfaqe të jashtme që përdoret përpara lyerjes me bojë. Unifikon aftësinë thithëse të sipërfaqes dhe përmirson lidhjen e sipërfaqes së murit me bojën dhe hollohet me neft.

 • 10-12
 • 50-100
Transparente
Art. 6010
Litra 0.75 4 10
Te dhena teknike

Murofix

murofix

Astar forcues për sipërfaqet e brendëshme dhe të jashtëme që përdoret përpara lyerjes me bojë. Unifikon aftësinë thithëse të sipërfaqes dhe përmirson lidhjen e sipërfaqes së murit me bojën. Hollohet me ujë

 • 10-12
 • 200-300
Transparente
Art. 6011
Kg. 0.75 3 9 14
Te dhena teknike

Fondart

fondart

Astar akrilik universal me uje perdoret si astar per bojera dekorative. mund te perdoret edhe si astar mbulues per bojerat plastike ose akrilike kur kerkohet mbulim i mire boje per lyerje te jashteme ose te brendeshme. hollohet me ujë

 • 10-12
 • 15-30
E Bardhe
Art. 7000
Litra 3 10
Te dhena teknike

Risana

risana

Pastrues nga  myku i mureve  perpara trajtimit me boje antimyk ose vetem per larjen e mykut. Gati për
përdorim.

 • 10-12
 • 0
Transparente
Art. 991
Litra 0.5

Muffano

muffano

Shtese qe behet ne bojen e murit ne rastet kur lyhet ne ambiente me myk per te rritur rezistencen ndaj mykut.

 • 10-12
 • 0
E Bardhe
Art. 992
Kg. 0.35 1