Primer

primer

Antiruxho me bazë vajore dhe pigmente oksid hekuri, që sigurojnë  një lidhje  të mirë ndaj gjithe siperfaqes se metalit te lyer dhe rezistence te gjate ndaj kohes.

 • 10-12
E Bardhe Me Ngjyra
Art. 522
Litra 0.75 3.75
Te dhena teknike

Sintex

sintex

Bojë me bazë vajore dhe pigmente, që sigurojnë mbrojtje të  siperfaqes se metalit te lyer dhe rezistence te gjate ndaj kohes.

 • 10-12
E Bardhe Me Ngjyra
Art. 600
Litra 0.75 3.75

Extralack

extralak

Bojë me bazë vajore dhe pigmente, që sigurojnë mbrojtje të  siperfaqes se metalit te lyer dhe rezistence te gjate ndaj kohes.

 • 10-12
E Bardhe Me Ngjyra
Art. 500
Litra 0.75 3.75

Antiruxho Industriale

profesional_metalike

Antiruxho me bazë vajore dhe pigmente oksid hekuri, që sigurojnë një  lidhje  të mirë ndaj gjithe siperfaqes  se metalit te lyer dhe rezistence te  gjate ndaj kohes. Me tharje të shpejtë. E këshillushme për punime industriale .

 • 10-12
Gri
Art. 702
Kg. 5 10.25

Finitura RE

profesional_metalike

Bojë me bazë vajore dhe pigmente, që sigurojnë mbrojtje të   siperfaqes se metalit te lyer dhe rezistence te gjate ndaj kohes. E këshillueshme për përdorim industrial.

 • 10-12
E Bardhe Me Ngjyra
Art. 719/720
Kg. 5 10 25
Te dhena teknike

Stonfinish

profesional_metalike

Bojë trasparente me bazë lidhës  akrelik me tharje të shpejtë për  lyerjen e sipërfaqeve të betonit të gurit, tullës etj. Për ti ruajtur nga agjentët atmosferik.

 • 10-12
E Bardhe Me Ngjyra
Art. 534
Litra 0.75 4 20
Te dhena teknike

Antiruxho Epox

profesional_metalike

Bojë me dy perberes  me bazë epokside me tharws poliamide. Fal përbërësve  eshte një produkt i këshillueshëm si parandalues i korozionit per siperfaqet  metalike, eshte efikase si bojë për lidhjen e  qëndrueshme që bën me siperfaqet metalike te veshtira si, zink, alumin, celik etj.

 • 10-12
Gri Me Ngjyra
Art. 951
Kg. 5/1 20/2 25/5
Te dhena teknike

Spartix

profesional_metalike

Boje rrugesh me tharje te shpejte dhe me nje rezistence te larte ne kohe. Me ngjyre te bardhe, te verdhe dhe blu. Perdoret si per siperfaqe me bitum dhe ato me beton.

 • 10-12
E Bardhe Me Ngjyra
Art. 735
Kg. 1 5 25

Eposol

profesional_metalike

 Boje epokside me  dy perberes per dysheme, hekur etj. Lyhet me rrul ose me spruco. Perdoret trasparente dhe me ngjyra, ne siperfaqe te cilat duhet te jene te pastra nga pluhuri dhe papastertit e tjera. Kryesisht për magazina, garazhe punishte etj.

 • 10-12
E Bardhe Me Ngjyra
Art. 906
Litra 5/2.5 10/5 20/10

Pavisint

profesional_metalike

Boje me baze epokside me dy  perberes, autonivelante e cila perdoret per dyshemete industriale me rezistenc te larte kunde pluhurit dhe kimikateve. Sherbehet me ngjyra te ndryshme.

 • 10-12
E Bardhe
Art. 905
Litra 4/1 20/5

Primer Epox

profesional_metalike

Primer Epox Primer epoksid me dy perberes per lyerjen e dyshemeve  industriale.

 • 10-12
E Bardhe
Art. 901/902
Litra 5/5 10/10