Spacante

spacante

Boje speciale dekorative me baze ujore e cila perdoret per efektin krakell gjatë lyerjeve dekorative. Gati për përdorim

  • 7-10
Transparente
Art. 7005
Litra 0.75 2.5
Te dhena teknike

Terre Antike

terre_antike

Boje  me baze uji per brenda me  efekt te vecant dekorativ. E lehte  ne perdorim  dhe e perdorshme ne te gjitha ambientet si vila, studio, apartamente etj.

  • 7-10
Transparente
Art. 7007
Litra 0.75 2.5
Te dhena teknike

Antika Roma

antika_roma

Boje  me baze uji  me efekt te vecant dekorativ antik dhe jep idene e shtepive rurale antike. Perdoret  ne te gjitha llojet e siperfaqeve.

  • 7-10
Transparente
Art. 7002
Litra 0.75.2.5
Te dhena teknike

Doalset

doalset

Boje dekorative e cila perdoret per efektin metalizat. Perdoret per te krijuar ambiente elegante si me efekt  antik dhe modern.

  • 7-10
Argjend
Art. 7006
Litra 0.75 2.5

Stuko Veneciane

stuko_veneciane

Produkt dekorativ qe perdoret me shpatull, tipike lyerja dekorative e mesjetes.

  • 7-10
E Bardhe
Art. 7010
Litra 0.75 2.5

Doalvelatura

doalvelatura

Boje dekorative e perdorur per te  dhene efektin chiaro scuro mbi siperfaqet e lyera me pare me boje. Perdoret per siperfaqe te jashtme dhe te brendeshme.

  • 7-10
E Bardhe
Art. 7001
Kg. 1 5
Te dhena teknike

Sabia D'or

sabia_dor

Boje dekorative me nje  pamje te vecante qe te jep efektin e reres me te cilen mund te krijohen ambiente elegante, ne stilin si modern dhe antik.

  • 7-10
Transparente Argjend Ar
Art. 7008
Litra 0.75 2.5
Te dhena teknike

Brilant Oro/Arg

brilant

 Aditiv special me baze uji qe jep nje efekt brilant fale copezave te ngjyrave qe reflektojne driten. Mund te aplikohet mbi te gjitha llojet e bojerave  plastike dhe akrilike.

  • 7-10
Argjend Ar
Art. 6098
Litra 0.75 2.5
Te dhena teknike